• A kosarad üres.

Biopamut nyári táska

Vízparti mintával nyomott, organikus pamuttáska. Környezettudatos választás a mindennapokhoz, azonban ezen tikkasztó napokon leginkább strandoláshoz javasolt. Nagy méretének köszönhetően belefér minden, amire szükség lehet a vízparton, törölközőtől kezdve a jéghideg üdítőig.

Teherbíró, vastag pamutból készült, a táska száját pedig fa gombbújtatóval tudjuk összezárni. Fülei vastagok, eléggé hosszúak ahhoz, hogy igény szerint vállra akaszthatóak legyenek, de kézben is ugyanúgy kényelmes a szállítása. Akár natúr, akár kék színben, megbízható társunk lehet az év többi időszakában is.

Anyaga 100%-ban organikus gazdálkodásból származó biopamut. A gyapot termesztése, valamint a pamut feldolgozása és a táska előállítása során nem használnak vegyszereket, hogy a teljes folyamat Földbarát módon történjen. Ez védi az előállításban résztvevő embereket és a gyártás melléktermékeivel találkozó környezetet.

Választható mélykék és natúr változat. Találd meg melyik passzol hozzád leginkább a nézőkép változtatásával!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

SKU:N/A Kategória:

Leírás

Vízparti mintákkal nyomott, organikus pamutból készült táska. Környezettudatos választás mindennapi használathoz, de a tikkasztó napokon leginkább strandoláshoz javasolt. Nagy méretének köszönhetően belefér minden, amire szükség lehet a vízparton, törölközőtől kezdve a jéghideg üdítőig.

mérete: 40x39x19 cm

füle: 60 cm

űrtartalom: 30 liter

Válaszd ki a hozzád illő színt a nézőkép változtatásával!

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 40 x 39 x 19 cm
Választható színek:

tengerészkék, natúr

Miből áll össze az ár?

Ez a termék 2490 Ft-ba kerül. Ebből 676 Ft adomány formájában a PHI Alapítvány céljait támogatja, 1285 Ft-ot kap a termék gyártója és importőre és 529 Ft az államé áfa formájában.

Érdekelhetnek még…