Phi jótékony ásványvíz

Jótékony ásványvíz 500ml

Szénsavmentes, 0,5 literes, természetes ásványvíz

Jótékony célokat szolgál és jótékony a fogyasztása is.

A vételárból 202 Ft adomány formájában a PHI Alapítvány céljait támogatja, 105 Ft a termék előállítási költsége és 83 Ft az államé áfa formájában. Fizetendő továbbá 100 Ft betétdíj.

Jótékony, mert a termék megvásárlásával a PHI Alapítvány jótékony céljait támogatod. A termék előállítójának fair trade javadalmazásán kívül más szereplők nem keresnek a vételáron, a teljes különbözet adomány formájában alapítványunk céljait szolgálja.

Jótékony továbbá, mert csak szükséges és egészséges ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Mindből pont optimális mennyiségben, se többet, se kevesebbet.  A természetes ásványvízet az Alpok több tízezer éves készletéből, az Alpokaqua kútján keresztül nyerjük.

Jelenleg nincs készleten

SKU:99770600 Kategória:

Leírás

Szénsavmentes, 0,5 literes, természetes ásványvíz.

A tiszta eredetű, természetes ásványvíz a biológiai vízigény kielégítésére a legalkalmasabb folyadék. Az ásványvíz jó ízű, kiváló szomjoltó, s emellett számos táplálkozásfiziológiailag fontos ásványi anyagokat és nyomelemet tartalmaz, a szervezet számára könnyen feldolgozható és beépíthető formában. A természetes ásványvizek – a csapvízzel ellentétben – nem igényelnek fertőtlenítést, vagy bármilyen vegyi kezelést. Ráadásul menjen át bármilyen kezelésen a csapvíz, tökéletes tisztítása lehetetlen, egyes hormonok, műanyag mikroszemcsék és a tisztítás után a csőrendszerbe kerülő szennyeződések elkerülhetetlenek. Ezek azonban értelemszerűen nincsenek jelen a több tízezer éves jótékony ásványvízünkben.

A PHI Alapítvány számára kiemelt fontosságú ökológiai lábnyomunk minimálisra szorítása. A palack 100%-ban újrahasznosítható, s hogy ez meg is történjen, betétdíj rendszert alkalmazunk. Juttasd vissza a palackot kupakkal viszonteladóinkhoz, és a betétdíj visszajár. Az üres palackok nem kerülnek újratöltésre, mivel annak környezetkárosító hatása jelentős a szállítás és tisztítás energiaigénye okán, hanem műanyag alapanyagként lekövetetten újrahasznosításra kerülnek. A vissza nem váltott palackok betétdíjának teljes összegét pedig környezetvédelmi projektekre fordítjuk.

A termék csomagolása kézzel, fogyatékkal élők munkájával készült. Előfordulhatnak tökéletlenségek, amelyek azonban az ásványvíz minőségét nem befolyásolják.

Víznyerőhely: Alpokaqua kút, Horvátzsidány (Alpokalja)

Vízösszetétel: Kálcium 104 mg/l; Magnézium 38,5 mg/l; Nátrium 10,1 mg/l; Hidrogén-karbonát 537 mg/l; Összes oldott ásványianyag-tartalom 718 mg/l. Vastalanítva.

Lúgos kémhatása miatt gyomorpanaszok ellen is kiváló, a víz harmonikus 7,6-os pH-val rendelkezik.

További információk

Tömeg 0.525 kg
Méretek 6 x 6 x 23 cm

Miből áll össze az ár?

Ez a termék 390 Ft-ba kerül. Ebből 202 Ft adomány formájában a PHI Alapítvány céljait támogatja, 105 Ft a termék előállítási költsége és 83 Ft az államé áfa formájában. Fizetendő továbbá 100 Ft betétdíj.

Alapítványunk számára kiemelt fontosságú ökológiai lábnyomunk minimálisra szorítása. Juttasd vissza a palackot kupakkal viszonteladóinkhoz, és a betétdíj visszajár, mi gondoskodunk újrahasznosításáról. Máskülönben a betétdíj teljes összegét környezetvédelmi projektekre fordítjuk.

Érdekelhetnek még…